h

SP Amersfoort in actie tegen Westelijke Ontsluiting

24 februari 2015

SP Amersfoort in actie tegen Westelijke Ontsluiting

Op 6 maart voert de SP Afdeling Amersfoort, samen met natuur- en milieuorgansaties, actie tegen de aanleg van de geld- en bomenverslindende Westelijke Ontsluiting. €  67 miljoen en 3000 bomen gaan eraan voor een zeer geringe tijdwinst voor de automobilist. 

Door de bomen langs de ontsluitingsroute en de route zelf af te zetten met lint zal duidelijk worden wat de ingreep betekent voor de omgeving. Zie voor meer informatie de website van SP Amersfoort.

Ook in Provinciale Staten heeft de SP zich meermaals druk gemaakt om deze VVD-hobby. Bakken met geld worden besteed aan de auto, terwijl de gemeente Amersfoort op zwart zaad zit en van de Provincie rigoureus moet snijden op zorg en sociale zaken. 

De keuze is duidelijk: actie!

Reactie toevoegen

U bent hier