h

Jan Breur gekozen in Provinciale Staten

16 maart 2023

Jan Breur gekozen in Provinciale Staten

Nog niet alle stemmen zijn binnen maar het ziet er naar uit dat wij maar 1 zetel gaan behalen. Dat is minder dan wat wij hadden gehoopt en wel wat teleurstellend. Maar dat betekent niet dat de strijd voorbij is. Bedankt aan iedereen die SP heeft gestemd.

Dankzij jullie kan onze lijsttrekker Jan zijn werk doorzetten in de provincie. Hij gaat strijden voor beter openbaar vervoer, meer sociale huur, natuurbehoud, en een Provinciaal energiebedrijf in eigen handen. Wij gaan ook door met actievoeren, zelfs vandaag.

Wij zijn super trots op iedereen die campagne heeft gevoerd, iedereen heeft ontzettend hard gewerkt. Bedankt daarvoor. Vooral willen wij Mischa van der Heijden en Anne-Marie Mineur van ons campagneteam bedanken voor hun geweldige inzet. Jullie zijn toppers.

Een SP'er is nooit klaar, de strijd gaat altijd door. En wij strijden voor iedereen in Utrecht. 

Reactie toevoegen

U bent hier