h

Dag Andrea, hallo Jan!

22 maart 2022

Dag Andrea, hallo Jan!

Na 7 jaar in Provinciale Staten moet SP-fractievoorzitter Andrea Poppe om gezondheidsredenen helaas terugtreden. Haar plaats in de fractie wordt in de Statenvergadering van 23 maart overgenomen door Jan Breur uit Veenendaal. Andrea, hartstikke bedankt! Jan, welkom aan boord!

Andrea Poppe kwam bij de verkiezingen van maart 2015 bij de Statenfractie. In 2017 nam zij het fractievoorzitterschap over van Ad Meijer. Andrea heeft dit 5 jaar met verve gedaan. De SP-fractie ziet haar dan ook met lede ogen vertrekken. Vanwege haar grote inzet voor de SP ontving Andrea uit handen van regiovertegenwoordiger Anne-Marie Mineur de zilveren tomaat.


                                           'Zilveren Andrea'

Jan Breur is geen onbekende in de partij. Hij begon zojuist aan zijn vijfde (!) termijn als SP-raadslid in Veenendaal. In de Statenfractie liep hij al mee als commissielid. Vanaf nu gaat hij dus op voor het 'echte werk'. Jan, succes!

                                            'Zo waarlijk...'


                               Bloemen en nog eens bloemen

Reactie toevoegen

U bent hier