h

Geen borden maar bussen!

10 mei 2017

Geen borden maar bussen!

Foto: Tim Schipper

Op maandag 8 mei bood een delegatie van bewoners uit de Utrechtse wijk Hoograven de 635 steunbetuigingen voor de terugkomst van lijn 6 aan bij Provinciale Staten, samen met de alternatieve dienstregeling die de SP daarvoor heeft uitgewerkt. Het Provinciebestuur wil er zelf nog niet aan, maar laat het aan de Statenleden over om geld te regelen vanaf 2018. Daarover wordt begin juli besloten.

En dat kan. Door af te zien van de luxe elektronische borden voor 5,3 miljoen en de extra haltes niet aan te leggen op de Hooft Graaflandstraat. Het komt er nu op aan dat de buurt samen een vuist maakt voor een goede busverbinding. De actie gaat door: geen borden, maar bussen! 

Op DUIC een mooi verslag van de trip naar het Provinciehuis.

Reactie toevoegen

U bent hier