h

Borden of Bussen?

1 mei 2017

Borden of Bussen?

Honderden mensen uit de Utrechtse wijk Hoograven en daarbuiten betuigden hun steun voor de terugkeer van lijn 6 in de wijk. Tientallen bewoners stuurden een zienswijze naar de Provincie waarin ze daarvoor pleitten. Vooralsnog geeft Gedeputeerde Verbeek niet thuis, maar wil ze wel € 5,3 miljoen besteden aan luxe elektronische informatieborden. Borden in plaats van bussen dus.

De SP vindt dat weggegooid geld. Wij willen geen borden, maar bussen. Hoograven Zuid verdient een rechtstreekse busverbinding naar de wijkvoorzieningen en Station Vaartsche Rijn. We hebben inmiddels ook een alternatief uitgewerkt voor de plannen van de Provincie. We geven het niet op!

In de middag van maandag 8 mei bespreken Provinciale Staten die plannen en het voorstel om de borden aan te schaffen voor € 5,3 miljoen. Een mooi moment om de vele steunbetuigingen aan te bieden en te laten zien dat het ook anders kan.

Als u daar bij wil zijn kan dat. Inspreken ook. Schrijf een email naar utrecht@sp.nl, of bel met Michel Eggermont op 06-81082068. Bij voldoende aanmelding reizen we samen met de bus vanaf ’t Goylaan erheen. We hopen u te horen en te zien!

Reactie toevoegen

U bent hier