h

2 maart: bewonersavond lijn 6 Hoograven

26 februari 2017

2 maart: bewonersavond lijn 6 Hoograven

Op donderdag 2 maart organiseren de Utrechtse SP-gemeenteraadsfractie en Statenfractie een bewonersavond over het busvervoer van en naar Hoograven Zuid. De SP wil een rechtstreekse busverbinding terug van en naar de wijkvoorzieningen en het net geopende station Vaartsche Rijn, de oude route van lijn 6.

Sinds 2013 rijdt alleen nog de servicelijn 15 door Hoograven, maar die verdwijnt binnenkort ook, waardoor de reistijden van en naar de wijkvoorzieningen oplopen en een overstap nodig is bij ’t Goylaan.

Dat Hoograven de bus terug wil is duidelijk. Inmiddels zijn er honderden handtekeningen  opgehaald en kwamen er evenzovele reacties binnen via internet. De SP roept iedereen op voor 7 maart een zienswijze in te dienen bij de Provincie via het emailadres info@provincie-utrecht.nl.  Klik hier voor de voorbeeldbrief.

Tijdens de bijeenkomst zullen we de buurt bijpraten over de stand van zaken en verder te ondernemen acties.

De bewonersavond vindt plaats op donderdag 2 maart, om 20.00 uur in buurtcentrum Het Hart van Hoograven aan ‘t Goylaan.

Nadere informatie:
Tim Schipper              06-20337002

Reactie toevoegen

U bent hier