h

De boer op!

19 oktober 2015

De boer op!

SP-Statenlid Truke Noordenbos was erbij, toen op 17 oktober de SP afdeling Zeist aan de lokale wethouder Varkevisser en gedeputeerde van den Berg een onderzoeksrapport aanbood over het achterstallig onderhoud in een complex sociale huurwoningen. 

In het bouwkundig rapport staan aanbevelingen voor beter onderhoud en het energiezuiniger maken van de woningen aan de Schaerwijdelaan, Terbraaklaan en Vestdijklaan. Iets wat de gedeputeerde bijzonder zou moeten aanspreken, vindt Truke.

"Met een hele dikke meerderheid namen de Staten in juni de SP-motie aan om zoveel mogelijk sociale huurwoningen energiezuiniger te maken. Hier in Zeist kan de gedeputeerde twee vliegen in één klap slaan: achterstallig onderhoud wegwerken in combinatie met energiemaatregelen. Ik verwacht van hem dat hij de handschoen oppakt, samen met de gemeente en de corporatie."

SP-raadslid Pieter Wout Duquesnoy en gedeputeerde Pim van den Berg

Lees hier het hele verslag en het onderzoeksrapport van de afdeling Zeist.

Reactie toevoegen

U bent hier