h

18 Maart: Reken af!

17 maart 2015

18 Maart: Reken af!

De coalitie van VVD-CDA-D66 en GroenLinks heeft weinig fraais gebracht voor de Provicie Utrecht. Het college is vóór verbreding van de A27, er is een sterk oplopende werkloosheid onder ouderen en lager geschoolden, we zien afbraak van het openbaar vervoer en voorzieningen in wijken en kleine kernen, om maar eens wat te noemen.

De Statenverkiezingen van 18 maart zijn dé kans om af te rekenen met dit beroerde beleid en tegelijk het kabinet Rutte (PvdA-VVD) de wind uit de zeilen te nemen.

Daarom SP op 18 maart!

Reacties

Dacht er even over om SP te stemmen, maar vind Reken Af zo'n nare leus dat ik het niet doe. Doet me denken aan egoisme, geldzucht, frustratie, criminaliteit (afrekencircuit), negativisme. Jammer. Wat moet er in je hoofd omgaan als je zo'n nare verkiezingsleus kiest? Ik sta verder sympathiek tov de SP. Succes met jullie werk.

Als je door een leus al op andere gedachten bent Dirk hoe serieus was dat dan? De SP rekent af met de politieke criminaliteit die we nu moeten verduren. Jammer dat je het zo negatief las!

Reactie toevoegen

U bent hier