h

Biltse Menno Boer volgt SP-statenlid Suzanne van de Gein op

26 maart 2012

Biltse Menno Boer volgt SP-statenlid Suzanne van de Gein op

Met spijt neemt de SP-statenfractie afscheid van Suzanne van de Gein, die in 2011 begon als statenlid en lid van de commissie Welzijn, Maatschappij en Cultuur (WMC).

Suzanne van de Gein beviel in september 2011 van een dochtertje, en zij heeft geconstateerd dat zij de zorg voor haar kind en haar full time baan niet langer kan combineren met haar statenwerk. De SP-fractie verliest met haar vertrek een statenlid met grote kennis van zaken en gedegen inzet. Op de achtergrond blijft Suzanne wel actief.

Suzanne wordt vervangen door de Biltse Menno Boer, die in het dagelijks leven buschauffeur is. Menno was al commissielid in de gemeenteraad van De Bilt, en hij is ook bestuurslid voor de SP in die gemeente. Hij zal Suzanne opvolgen in de commissie WMC, en hij zal ook meedenken in de commissie Milieu, Mobiliteit en Economie, ter ondersteuning van statenlid Ad Meijer.

U bent hier