h

Provincie gaat Sociale Werkplaatsen steunen

27 juni 2011

Provincie gaat Sociale Werkplaatsen steunen

Gedeputeerde Van Lunteren gaat de zes sociale werkplaatsen in de provincie Utrecht benaderen om te zien welk werk door hen kan worden uitgevoerd. Een motie van de SP van die strekking werd unaniem overgenomen door alle elf fracties in Provinciale Staten.

Fractievoorzitter Anne-Marie Mineur: “Dit is een mooi steuntje in de rug voor de sociale werkplaatsen. De sociale werkvoorziening heeft het zwaar, en het is lastig om genoeg te vinden voor de mensen die er werken. Het is fijn dat de provincie ook zijn steentje bij wil dragen. Hopelijk nemen anderen er een voorbeeld aan.”

Sociale werkplaatsen in de provincie Utrecht kunnen diensten aanbieden als groenonderhoud en bloemisterij, catering, schoonmaak, maar ook drukwerk en mailings.

U bent hier