h

Thuiszorg in de uitverkoop: "alles moet weg?"

4 oktober 2007

Thuiszorg in de uitverkoop: "alles moet weg?"

In Den Haag waren we woensdag 3 oktober al overtuigd van de noodzaak de uitverkoop van de thuiszorg tegen te gaan. Daarom ook was de SP Zeist bij de manifestatie aanwezig op het Plein bij de Tweede Kamer. 

De woede en wanhoop van de thuiszorgmedewerkers en hun klanten is groot: "waarom snapt de politiek onze problemen nu niet? Het lijkt alsof die bestuurders het gewoon niet willen zien". Vandaar ook de poging om de Tweede Kamerleden direct te benaderen, maar toegang tot het parlement was helaas niet mogelijk. En nu al zijn in Utrecht onomstreden berichten dat het echt in de soep gaat lopen. Voor de foto's over de manifestatie klik hier. Melden van problemen kan via het landelijke SP meldpunt of via het WMO-meldpunt van de gezamenlijke ouderenbonden en de gehandicaptenraad.

U bent hier