h

7 april: Manifestatie tegen verbreding A27 Amelisweerd

3 april 2013

7 april: Manifestatie tegen verbreding A27 Amelisweerd

Op zondag 7 april houden de Vrienden van Amelisweerd en de Kracht van Utrecht een manifestatie tegen het kabinetsplan om de A27 door Amelisweerd tot 14 banen te verbreden. Plaats: Landhuis Oud Amelisweerd Tijd: 14.00 uur De SP verzet zich al jaren tegen dit onzalige plan en ondersteunt de oproep dan ook van harte. Laat je zien, laat je horen op 7 april: kom naar de manifestatie! Bekijk hier de flyer met de oproep.

Reacties

Ik varieer even op de vorige reactie:
Geweldig goed initiatief, maar waarom in vredesnaam op mijn verjaardag?
Ik weet niet of ik mijn hele visite meekrijg...

Koffie en gebak bij de Veldkeuken. Alvast gefeliciteerd overigens!

Leuk initiatief, maar waarom in vredesnaam op zondag?!

U bent hier